Spotify’s “Daily Wellness” Playlister kan være lige hvad du behøver at føle sig rolig og mere opmærksomme

Vi ved alle, hvor svært det kan være at prioritere vores egen sundhed og lykke, især når stressniveauet er højt. Heldigvis har Spotify’s “Daily Wellness” spillelister gjort selvpleje mere tilgængelig end nogensinde, ved hjælp af en blanding af musik og podcasts til at bringe mindfulness og positivitet til hver dag.

I lang tid forstod jeg ikke engang rigtig, hvad wellness var, og jeg var bestemt ikke dedikere tid i min daglige rutine til det. Men jeg har siden lært, at det handler om at tage skridt i retning af et sundere, mere tilfredsstillende liv, og vejen til wellness er anderledes for alle. For nogle tager det form af en grøn smoothie eller morgen yoga, og for andre, kan det ligne at gå på en eftermiddag gåtur eller læse et kapitel i en bog før sengetid.

Som en person, der kæmper med angst og depression, regne ud, hvordan og hvornår man skal indarbejde “mig tid ” i min rutine – og for den sags skyld, selv at acceptere, at jeg er værdig til “me time” – har været udfordrende. Jeg har prøvet at praktisere yoga og meditation, der går på opmærksomme gåture, og en række andre ting, men jeg havde aldrig været i stand til at holde op med dem konsekvent. Jeg ville stort set opgivet på at indarbejde wellness i min daglige rutine, indtil jeg opdagede min “Daily Wellness ” spilleliste.

Fundet under Made For You del af app, Spotify’s “Daily Wellness” spillelister består af personlig feel-good musik picks, blandet med podcasts som Yoga Girl Daily og Afmatningen. Hver morgen opdateres spillelisten med episoder og sange for at få dig motiveret, og om aftenen opdateres den med indhold for at hjælpe dig med at slappe af og slappe af.

Jeg plejer at lytte til min spilleliste første ting om morgenen, mens du gør andre opgaver, såsom at gøre mig morgenmad eller endda tage et brusebad.
Dette er et modal vindue. Der blev ikke fundet nogen kompatibel kilde til dette medie.
Fordi jeg allerede bruger timer på Spotify hver dag, passer afspilningslisten problemfrit ind i min rutine. Jeg plejer at lytte til det første ting om morgenen, mens du gør andre opgaver, såsom at gøre mig morgenmad eller endda tage et brusebad. Jeg synes, at kombinationen af bemyndigelse sange – hvoraf nogle jeg allerede kender, og hvoraf nogle er forfriskende nyt for mig – og hurtig meditation praksis eller åndedrætsøvelser give mig den tid og værktøjer, jeg har brug for at føle centreret dengang og i løbet af dagen.

Hvis du ligesom mig og kæmper for at presse i nogle hårdt tiltrængte selvpleje, kan din “Daily Wellness ” spilleliste være lige hvad du har brug for at føle sig mere opmærksomme og inspireret hver dag. Uanset om jeg danser rundt om mit værelse til en Tyler, Skaberen remix eller stående foran spejlet efter en guidet taknemmelighed øvelse, er denne spilleliste blevet en væsentlig del af min daglige rutine. Vi fortjener alle at føle sig roligere og gladere, og dette er en enkel måde at finde disse øjeblikke oftere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.