Selv hvis du arbejder hjemmefra nu, en diætist siger, at det er stadig vigtigt at Meal Prep

Selv om din regelmæssige rutine kan være fuldstændig ændret siden den nye coronavirus pandemi, og du arbejder på din sofa i din “dagtimerne PJs,” det er vigtigt at forsøge at holde sig til din gamle tidsplan så meget som muligt, og det omfatter, hvornår og hvad du spiser. Registreret diætist Jessica Levings, MS, af Balanced Pantry, sagde, at selvom du har adgang til dit køkken hele tiden nu, er det stadig vigtigt at måltid prep.

Grunde til Meal Prep selv hvis du arbejder hjemmefra
Med stress og angst denne pandemi er årsag i mange mennesker, holder sig til en rutine så meget som muligt kan hjælpe os med at få en følelse af kontrol og orden. Brug af mad til at klare er normalt, men hvis mellemmåltider en masse, overspisning, eller spise usunde fødevarer, du normalt ikke påvirker din energi, eller hvordan du føler, så at komme tilbage til måltid prepping kan hjælpe inspirere de sunde spisevaner, du havde før dette udbrud.

Stikning til en regelmæssig madplan kan holde din energi niveauer stabil, da en konsekvent strøm af næringsstoffer hjælper med at forhindre store pigge og dips i blodsukkeret, som hjælper dig med at føle energi længere, Levings sagde. Hvis sund mad allerede er prepped, er du mere tilbøjelige til at spise det under din almindelige måltid og snack gange.

Videoafspilleren indlæses.
Måltid planlægning betyder også, at du er dagligvarer mindre og ikke behøver at løbe ud for et par ekstra ingredienser før måltid tid, Levings tilføjet. Plus det kan bidrage til at reducere madspild ved at købe kun, hvad du ved, du vil bruge. Og hvis du måltid prep i løs vægt, kan du fryse ekstra at spise i næste uge eller to, som også hjælper skære ned på antallet af ture til butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.