Kalder alle Bakers! Her er alt hvad du behøver at vide om Sugar Erstatninger

Hvis du forsøger at tabe sig, begrænse raffineret hvidt sukker er et skridt i den rigtige retning: en kop indeholder 774 kalorier og 200 gram sukker. Men når du længes efter en chokolade chip cookie, du vil have det til at smage som bedstemors – ikke som en kedelig, smagløs krakker. Der er mange helt naturlige sukker erstatninger, men er de virkelig sundere end raffineret hvid? Tjek detaljerne nedenfor.

Agave Nectar (også kaldet agave sirup)
Udskift 2/3 kop for hver kop sukker
449 kalorier, 100,3 gram sukker

Hvordan det er lavet: Produceret af samme strittende plante som tequila. Når den blå agave plante når syv til 10 år gammel, bladene er fjernet afslører kernen i anlægget kaldet pina. Sap udvindes fra pina, filtreret, og opvarmet ved en lav temp at nedbryde kulhydrater i sukker.
Yderligere info: Lavere på glykæmisk indeks, det giver sødme uden spike i dit blodsukker. Men ligesom hvidt sukker, er de fleste agave sirup stærkt forarbejdet.
Bagning tips: Da det er en sirup, skal du reducere mængden af væske i opskriften med en fjerdedel kop. Kombiner agave med væske eller fedt i din opskrift, før du tilføjer til de tørre ingredienser for at forhindre olie i lagdeling på toppen. Da agave browns hurtigere, sænke ovnen temp med 25 grader, og fordi det kan være lidt klæbrig, kan du linje din gryde med pergament papir.
Blackstrap Melasse
Udskift 1 1/3 kop for hver kop sukker
1.002 kalorier, 259 gram sukker

Hvordan det er lavet: Under sukker-making proces, saft udvundet af sukkerrør koges ned, indtil sukkerkrystalliserer. Siruppen tilovers efter krystallisering er kendt som melasse. Sukkerrør saft normalt gennemgår tre cyklusser af kogning og blackstrap melasse er biprodukt af den tredje kogende cyklus. Denne sort af melasse indeholder den mindste mængde sukker og har den højeste koncentration af vitaminer og mineraler.
Yderligere info: Blackstrap melasse er rig på næringsstoffer; en kop indeholder mere end RDA af calcium, kalium og jern. Det er også fuld af kobber og B-vitaminer, som hjælper med at fjerne kræftfremkaldende frie radikaler.
Bagespidser: Med en så tydelig, robust smag, er melasse bedst gemt til krydret brød og cookies. Da det er sure, tilføje en halv teskefuld bagepulver til opskriften, hvis det ikke allerede er brugt, og reducere væsken i opskriften med en tredjedel kop.
Honning
Udskift 3/4 kop for hver kop sukker
773 kalorier, 209 gram sukker

Hvordan det er lavet: Bier samle nektar fra blomster, og sprede det i hele honeycombs i bistadet, hvor det fordamper og bliver til en tyk sirup, som bruges til at fodre kolonien.
Yderligere info: Det giver 132 mg kalium og kan bidrage til at reducere ondt i halsen. Rå honning er rig på B-vitaminer og også C-vitamin.
Bagning tips: Fald væsken i din opskrift med en femtedel, og sænke bagning temp med 25 grader for at forhindre bruning.
Ahornsirup
Udskift 3/4 kop for hver kop sukker
600 kalorier, 159 gram sukker

Hvordan det er lavet: Sap er indsamlet fra ahorn træer, kogt til at fordampe vandet, og siruppen er derefter filtreret og aftappet. Det tager mellem 35 og 50 liter saft til at gøre bare en gallon ægte ahornsirup.
Yderligere info: En one-cup servering tilbyder 180 mg calcium, og indeholder også mangan, jern og zink, vigtige mineraler for et stærkt immunsystem; Det indeholder også 322 mg omega-6 fedtsyrer.
Bagning tips: Brug altid ægte ahornsirup – ikke ahorn aromatiseret. Reducer mængden af væske i opskrifter med tre spiseskefulde for hver kop ahornsirup, der anvendes. Bagværk vil have en brunlig nuance og også brun meget hurtigere, så bages for mindre tid eller sænke temp af ovnen med 25 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.