Jeg prøvede Resistance-Band Workout Bukser, og jeg helt sikkert følte Burn

Hvis du ønsker at øge intensiteten af din træning, kan det være så simpelt som at ændre dine bukser. Jeg har for nylig handlet i min sædvanlige leggings for Agogie Resistance Pants ($ 130), og whew, gør de dig arbejde. Bukserne kommer med fire modstand bands indbygget i hvert ben, hvilket gør hver bevægelse mere beskatte på musklerne.

Mærket gør bukser i to forskellige modstandsniveauer, som påvirker, hvor ofte og hvor længe det anbefales, at du bærer dem, hvilke typer af øvelser du kan gøre, og hvor udfordrende disse bevægelser vil føle. At være den konkurrencedygtige person, jeg er, kunne jeg ikke modstå (få det?) nivellering op til +40 bukser. Jeg havde dem, mens du gør min normale træning, men der var ikke noget normalt ved det. Hvert skridt, der involverede min underkrop var mærkbart vanskeligere.

Cardio bevægelser jeg kan normalt tackle uden megen besvær – høje knæ, bjergbestigere, skøjteløbere – blev meget mere udfordrende med modstand. Jump squats og duck gåture var hurtigt uudholdelig. Heck, mod slutningen af min træning, jeg selv kæmpede for at holde mine ben op i luften for crunches!

Dette er et modal vindue. Der blev ikke fundet nogen kompatibel kilde til dette medie.
Som jeg havde forventet, var mine ben ømme i de næste par dage. Men det var ikke de sædvanlige mistænkte – mine store muskelgrupper – der følte sig øm. Det var alle de mindre muskler, der ofte overses, der skød hele dagen.

Jeg prøvede bukserne med en mere intens træning, men afhængigt af dit fitnessniveau og mængden af modstand, du vælger, kan du bære dem til næsten enhver aktivitet. Jeg synes personligt, de ville være fantastisk til yoga eller bare en lang gåtur. Uanset hvad, jeg nu har min go-to bukser til dage, hvor jeg ønsker at strække mine grænser. Åh, og bonus: der er ingen særlige vaskeanvisninger. Jeg vaskede dem med alle mine andre workout tøj, lagde dem ud til lufttørre, og de var gode til at gå til min næste sved session.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.