Jeg begyndte at tilføje Self-Care Elementer til min To-Do List, og det ændrede mit liv

Jeg plejede at sætte en million ting på min to-do liste. Som du kan gætte, de fleste af de opgaver på listen aldrig fik gjort, fordi det var simpelthen urealistisk. Jeg ville vågne op på samme tid som mit lille barn, give ham en skål frugt, og pisk min laptop, så jeg kunne komme til at arbejde. Kl. 13.00 var jeg lackadaisical og skuffet over min manglende produktivitet.

Det er indtil jeg indså, at jeg gjorde min to-do liste helt forkert. Hvorfor? Fordi selvpleje aldrig var nogen steder på listen. Ved vejning, hvilke opgaver der blev prioriteret for dagen, så virkede det bare ikke så vigtigt at give mig selv et duftende boblebad som at overholde en stram arbejdsfrist. Det vil være, indtil jeg havde en epiphany og realiseret egenomstændelse bør prioriteres over hver anden opgave. Jeg vil ikke foregive dette er en banebrydende konklusion jeg kom til på min egen. Flere selvpleje fokuseret terapi sessioner og en bog med titlen High Performance Vaner af Brendon Burchard hjalp mig med at ændre mit liv.

Jeg bryder min liste i fire sektioner: egenomsorj, arbejde, familie og personlig udvikling.
Videoafspilleren indlæses. Dette er et modal vindue. Der blev ikke fundet nogen kompatibel kilde til dette medie.
Hvordan ser min opgaveliste ud nu? I stedet for en lang bagsidetekst af endeløse opgaver, tager jeg en unik tilgang. Jeg bryder min liste i fire sektioner: egenomsorj, arbejde, familie og personlig udvikling. Jeg begrænser også antallet af opgaver, jeg kan medtage i hvert afsnit, til to. På denne måde sætter jeg realistiske forventninger, der giver mig selv rigelig tid til at fuldføre hver opgave, og fjerne unødvendigt pres. Det hjælper mig også bremse følelser af underpræstation og skyld, at krybe ind, når jeg sætter urealistiske mål og ikke opfylder dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.