Hvordan man laver hjemmelavet producere rengøring spray fra bunden

Ville det ikke være rart at bo på en gård med din egen have patch ud tilbage? Du kan gå ud af døren, vælge dine tomater, og aldrig bekymre dig om et pesticid nogensinde røre din salat. Men ak, de fleste af os ikke har den luksus. I så fald er det bedste råd at købe økologisk, især når de køber den beskidte dusin, eller at give din veggies og frugt en god vask, før popping dem i munden. Mens skrubbe en kartoffel er ganske let, det er de mere skrøbelige bær og sarte blade, der ofte forlader mig skrabe mit hoved i stedet for maden. Takket være dr. Oz har jeg et nyt trick i ærmet.

Så simpelt som at sige 1, 2, 3, kan du brygge din egen løsning i en flaske og holde det handy på bordpladen for nem fremstilling vask. Hver gang du kommer hjem fra købmanden, kan du spritz det på din mad, lad det sidde i fem minutter, og skyl det af. Vil du se, hvordan man gør det? Her er hvordan!

Dr. Oz’s Producere Rengøring Solution
1 kop vand
1 kop hvid eddike
1 spsk bagepulver
1/2 citron
Ud over at hjælpe skylle væk yucky ting, citronsaft i blandingen kan også hjælpe med at holde maden frisk og forlænge holdbarheden. Men hvis du leder efter noget endnu mere simpelt, kan du prøve at bruge bare almindelig eddike og vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.