Efter Keto Diet, men vil du bestille Dunkin’? Tjek Low-Carb Drink Idéer

Finde flavorful drikkevarer, der ikke er pakket med kulhydrater og sukker kan være svært på højt fedtindhold, low-carb keto kost. For eksempel, på Dunkin ‘, en medium Butter Pecan Swirl iskaffe, taget sort, har 38 i alt kulhydrater (carb tælle for en stor er op til 50!), Og selv en lille Butter Pecan Swirl varm kaffe har 25 kulhydrater. Nøglen på Dunkin’, selv om, opholder sig væk fra smagen swirl add-ons og bringe, eller beder om, din egen sukker udskiftning. Smagen skud er alle, i virkeligheden, usødet og sukker-fri.

Bestilling low-carb drikke alternativer af dine egne er ikke så svært som man skulle tro. Her er nogle ideer direkte fra Instagram-brugere, der har smag skud, fløde (fordi fløde er en højere-i-fedt, keto-acceptabelt mejeriprodukt), og sukker udskiftninger som stevia. Plus, find keto-venlige drikke kreationer fra Starbucks her, fordi, ja, du kan være en fan af begge franchises.

Bemærk: Igen, sørg for at du bestiller smag skud, ikke tilføje sirup (hvirvler) til din kaffe eller te!

Medium Iced kaffe med blåbær, ristet mandel, og fløde
“Jeg ville aldrig have bestilt dette på min egen, men jeg er så glad for jeg prøvede det,” denne bruger skrev. De har også tilføjet deres egen stevia.

Stor usødet grøn iste med hindbær
Du vil måske prøve denne ordre, der har et skud af usødet hindbær, fire lig med, og citron.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.