Diætister sværger ved denne Spice-Rack Essential Fra Trader Joe’s, og vi gør, Too

Trader Joe’s har fået en kult følgende af loyale kunder i løbet af de sidste ti år, og det er nemt at se hvorfor; købmanden er chock-fuld af friske råvarer, sunde blomkål produkter, og selv hæfteklammer til keto kost. Med økologiske tilbud og mad til stort set enhver kost (veganer, glutenfri, Paleo, osv.), er det ikke underligt, at TJ’s er en favorit blandt diætister.

Efter at have talt med flere diætister, bemærkede vi en vare, der holdt dukker op igen og igen på deres indkøbslister: Alt andet end Bagel Sesame Krydderier Blend. En blanding af sesamfrø, valmuefrø, havsalt, tørret hvidløg og løg, denne krydderier smager ligesom en alt bagel, uden alle de kulhydrater og kalorier.

“Elsker alt bagels? Spring bagels og tilføje, at krydderier til æg, avocado toast, og popcorn til en krydrede krydderier blanding,” Julie Harrington, RD, sagde. “Alt andet end Bagel Krydderier er naturligvis fantastisk,” Efteråret Ehsaei, MS, RDN, LDN, lød.

Det er en favorit af Kaleigh McMordie’s, MCN, RDN, LD, en registreret diætist og grundlæggeren af Lively Table. Og Elissa Goldman, RD, sætter det på hendes æg og avocado toast.

Hvis du ikke har en Trader Joe’s i nærheden af dig, Natalie Rizzo, MS, RD, anbefaler at bestille en flaske af alt, men Bagel Sesame Krydderier Blend på Amazon ($ 7). Det er en No. 1 bestseller i krydret salte på Amazon og tilgængelig på Amazon Prime. “Jeg stærkt foreslå at købe en flaske og bruge [det] på alt fra avocado toast til røræg til ristede veggies,” sagde hun.

Vi elsker personligt denne krydderier blanding på avocado toast, popcorn, og selv som en krydderier til kylling. Næste gang du rammer op TJ’s, skal du sørge for at bestanden op og få kreative!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.