Den sentimentale årsag bag dette par’s Mountain Elopement er virkelig heartwarming

Ligesom mange par, Sam og Kyle beregnet til at have et lille bryllup, men gæstelisten holdt voksende. Snart, midt i vanvid af at organisere alle detaljerne i ceremonien og modtagelse, indså de, at dagen blev mindre og mindre om dem og deres kærlighed. Så de besluttede at bare give afkald på det store bryllup og elope i bjergene – på den måde, kunne den dag virkelig være fokuseret på deres forhold. Ironisk nok er Sam og Kyle begge elopement fotografer, så de ved, at intime ceremonier kan være meget magisk.

Parret hyrede fotograf Destinie Fouche til at fange deres særlige dag. De backpacked langs den smukke landskab Libby, MT, udveksle løfter ved solopgang i backcountry med udsigt over et isbjerg fyldt sø. Parret elskede at have deres private øjeblik i naturen, da de blev mand og kone. Sam elskede specifikt, da Kyle fik en stor luns af gletscheris at spise for at fejre deres løfteudveksling.

“Både Sam og Kyle virkelig værdi at skabe dagen omkring newness og hellighed,” Destinie sagde. “Eloping symboliserede at komme ud af deres komfort zone, som er sådan en vigtig del af deres forhold. Vandreture på din bryllupsdag er en stor påmindelse om, at du måske ikke altid ved, hvordan man navigerer, men du vil altid have et teammedlem til at holde hånden på sporet og hjælpe dig med at bære den ekstra vægt.” Hun opsummerede perfekt den sentimentale værdi af Sam og Kyles elopement. Forude, se de smukke billeder, hun tog af det lykkelige par.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.