Bagning en storm? Swap Avocado for smør: Vi lover du vil elske resultatet

Fuld af omega-3 og E-vitamin, avocadoer smager perfekt, når tynde skiver på en salat, smidt i en frugtagtig smoothie, eller parret med salte solsikkefrø. Endnu en måde du kan indarbejde den stadigt alsidige avocado i dit kulinariske liv er som en erstatning for smør.

Når bagning, erstatte halvdelen af mængden af smør i din opskrift på mosede avocado. Hvis du erstatter hele beløbet, vil du ende op med fladere resultater. For at hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget du skal bruge, hjælper det at vide, at en avocado giver omkring tre fjerdedele af en kop. Erstatte smør med avocado ikke kun sænker kalorieindhold – en halv kop smør er 813 kalorier, og den samme mængde mosede avocado er 184 – men det giver også en blødere, fugtigere bagt godt. Mens denne frugt er højt fedtindhold, avocadoer indeholder hjerte-sunde enkeltumættet fedt, som faktisk kan sænke LDL (dårlig) kolesterol og opretholde HDL (god) kolesterol og bidrage til at mindske mave fedt.

Per kvart kop servering, avocadoer har over 300 færre kalorier end smør, men også tilbyde mindre mættet fedt og kolesterol. Denne grønne frugt tilbyder også mere protein og tilsat fiber, og det er rig på B-vitaminer, samt folat, kalium, E-vitamin, og Vitamin K. Det kan man ikke sige om smør.

Videoafspilleren indlæses. Dette er et modal vindue. Der blev ikke fundet nogen kompatibel kilde til dette medie.
Her er nogle opskrifter, du kan prøve med dette smør erstatning:

Græskar muffins: du vil ikke tro, hvor blød og fugtig disse muffins er; ingen vil vide, at der ikke er et klap smør.
Banana havregryn crumb muffins: dette kan gøres til et brød af bananbrød i stedet for 12 muffins.
Vegansk chokolade cupcakes med “buttercream” glasur: For denne opskrift, er det smør, der traditionelt bruges til at gøre frosting erstattet med modne avocadoer, hvilket giver den glatteste, mest lækre glasur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.