AOC Detaljer hendes erfaring under Capitol Oprør: “Jeg troede, jeg skulle dø”

Januar 6, folk over hele nationen og verden så som en pro-Trump pøbel voldsomt stormede den amerikanske Capitol, mens medlemmer af Kongressen tælles valgstemmer for at bekræfte Joe Biden’s formandskab. Selv om det var rystende at se udefra, den gruopvækkende omfanget af oprøret blev yderligere afsløret gennem personlige konti fra dem, der var låst inde i Capitol den dag. Februar 1, Rep Alexandria Ocasio-Cortez modigt detaljeret hendes egen skræmmende oplevelse og traumer, der fulgte på en følelsesmæssig Instagram Live. Hendes beretning viste, hvorfor “komme videre” fra begivenhederne kun kan ske, når de ansvarlige for angrebet holdes ansvarlige.

“Når vi går gennem traumer, traumer forbindelser på hinanden.”
Kongresmedlemmet, der afslørede, at hun er en overlevende af seksuelle overgreb, forklarede, hvordan traumet fra hendes fortid relateret til, hvad hun oplevede den 6. “Når vi går gennem traumer, traumer forbindelser på hinanden,” sagde hun. Ocasio-Cortez forklarede, at traumer ikke bare kommer fra en forfærdelig hændelse, men også fra eftervirkningerne af folk, der ikke tror på dig, hvilket er en grund til, at hun valgte at vente, før hun fortalte sin historie fra oprøret.

I en isnende personlig konto, mindede Ocasio-Cortez første dagen op til optøjerne, siger, at mens hun, såvel som andre medlemmer af Kongressen, havde hørt vold var forventet dagen for valget stemmeoptællingen, hun følte den manglende sikkerhed forud for onsdag var “underlig” og “mistænkelig”, overvejer svaret på Black Lives Matter demonstranter i løbet af sommeren. Men Capitol politiledelse fortalte dem ikke at bekymre sig forud for angrebene.

“Dette er det øjeblik, hvor jeg troede alt var forbi.”
På dagen for optøjerne, aoc detaljeret en særlig alarmerende øjeblik, da en mand voldsomt brød ind i hendes kontor og krævede, “Hvor er hun?” som kongresmedlem gemte sig i hendes badeværelse. “Dette er det øjeblik, hvor jeg troede alt var forbi . . . Jeg troede, jeg skulle dø, “sagde hun om oplevelsen. Mens hun senere lærte den person, der hamrer på døren var en Capitol politibetjent, hun frygtede hans fjendtlighed og følte noget ikke føles rigtigt, da han aldrig havde identificeret sig selv. Heldigvis var Ocasio-Cortez i sidste ende i stand til at søge ly i Rep Katie Porter kontor, hvor hun skiftede til en oppustede jakke og sneakers for at undgå at blive anerkendt.

Det var først senere den aften, da Capitol blev sikret, og AOC var sikkert i Rep Ayanna Pressley kontor, at hun var i stand til at behandle dagens begivenheder. Pressley fortalte Ocasio-Cortez, at det, hun havde lidt, var traumer. “Hvis du har oplevet nogen form for traumer, bare det faktum, at anerkende det og indrømme det er allerede et stort skridt, især i en verden, hvor folk forsøger at fortælle dig, at du ikke oplever, hvad du har oplevet,” AOC sagde.

Hun fortsatte med at sidestille den måde lovgivere som Sen Josh Hawley og Ted Cruz insisterede folk blot “komme videre” fra angrebene til “taktik, at misbrugere bruger.” Hun fortsatte: »Vi kan ikke komme videre uden ansvarlighed. Vi kan ikke helbrede uden ansvarlighed. Alle disse mennesker fortæller os at komme videre gør det på deres egen bekvemmelighed. Oprettelse af sikkerhed starter med ansvarlighed for dem, der tilskyndede til Capitol optøjer, AOC sagde. “Vi er ikke sikre med folk, der har magtpositioner villige til at bringe andres liv i fare, hvis de tror, det scorer dem et politisk punkt.” Se hendes fulde IG Live video forude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.