Swap smørret i dine bagværk med disse sunde alternativer

Bagning beroliger sindet og fodrer sjælen, men nogle gange vigtige ingredienser – som usaltet smør – er knappe i dit hjem eller i butikkerne. Hvis dette er tilfældet, eller hvis du bare ønsker at gå mere plante-baseret, aldrig bange: udelade nogle eller alle af smør fra dine yndlingsopskrifter er lettere end du måske tror, og kan også reducere kalorier, kolesterol, og fedt. Her er sundere alternativer, som bagere kan bruge i stedet for smør til at lave lette og lækre bagværk. Du har sikkert allerede har dem i dit spisekammer! Og bonus: disse alternativer er også gode til veganske bagere.

Æblemos: Ofte bruges til at erstatte olie i opskrifter, kan æblemos bruges som et smør alternativ, og fungerer bedst i kage-lignende opskrifter (som denne veganske banan æble luns brød). Erstat halvdelen af mængden af smør i din opskrift med æblemos; hvis opskriften kræver en kop smør, skal du bruge en halv kop smør og en halv kop æblemos. Hvis du ikke har noget imod en tættere, mere fugtigt brød, erstatte alle de smør med æblemos til at skære endnu flere kalorier og fedt.
Avocado: Stedfortræder halvdelen af mængden af smør i en bagning opskrift med mosede avocado (det fungerer godt med cookies og hurtig brød som disse græskar æble muffins); samme metode, som du ville gøre, når du bruger æblemos. Brug avocado ikke kun sænker kalorieindholdet, men det skaber også en blødere, fugtigere bagt godt, og er perfekt, hvis du ønsker at udelade mejeriet. Du kan også bruge avocado i stedet for smør til at gøre veganer “buttercream” glasur.
Earth Balance: Udskift alt smørret i opskriften med Earth Balance spredt for at reducere mættet fedt og kolesterol. Du kan også bruge Smart Balance i stedet for Earth Balance for at spare flere kalorier. Bemærk, at Original Smart Balance nu er mælkefri!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.