Sony endelig afslører PlayStation 5’s design og dens eksklusive spil

sony drillede torsdag hvilke spil vil være til rådighed til at spille på sin kommende næste generations PlayStation 5 konsol og endelig afslørede enhedens nye design. Livestreamen er tilgængelig over på CNN Understreget.

Sony viste to versioner af PlayStation 5: en standard, og en “Digital Edition”, der fjerner konsollens diskdrev. Uden diskdrevet ser PS5 symmetrisk ud.

Den slanke hvide konsol med en sort trim er høj og ser ud til at være tyndere end Xbox Series X. En mediefjernbetjening, et kamera og hovedtelefoner vil være tilgængelige som tilbehør. Prissætning forbliver et mysterium.

Torsdagens meddelelse omfattede nogle spil, der kommer til PS5, der allerede findes på PS4, den nuværende generation spillekonsol, såsom “Grand Theft Auto V.”

Sony viste over to dusin spil, herunder “Hitman 3” og “NBA 2K21.”

Her er højdepunkterne:

‘Spider-Man: Miles Morales’

Spider-Man var allerede en eksklusiv PlayStation 4, så fans forventede også, at franchisen kom til PS5. Sony bekræftede over for CNN Business, at “Spider-Man: Miles Morales” vil være en EKSKLUSIV PS5.

Det er en efterfølger til 2018-titlen med Miles, en karakter, der er bedst kendt for at optræde i den animerede film “Spider-Man: Into the Spider-verse.”

Spillet bygger på sin tidligere titel: Miles blev kortvarigt drillet i slutningen af 2018-spillet, og Peter Parker, den oprindelige Spider-Man, kan høres i den nye trailer. Spillet vil lancere på PS5 denne feriesæson.

‘Gran Turismo 7’
Populære racerspil “Gran Turismo” er at få en rate på PlayStation 5. Den nye titel, “Gran Turismo 7,” har ikke en udgivelsesdato endnu, men allerede har en kampagne-mode, der lader spillerne tjene og tilpasse nye biler ved at vinde løb.

Den japanske franchise har været en loyal del af Sonys økosystem: “Gran Turismo 6” kom ud tilbage i 2013 til PlayStation 3, mens PlayStation 4 så “Gran Turismo Sport” i 2017.

‘Resident Evil 8’
“Resident Evil 8” var en anden længe ventet titel, som fortsætter den succesfulde gyserserie i 2021. Det fulde navn er “Resident Evil 8: Village,”, og det kommer til PlayStation 5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.