Ricketts siger, at han ville stramme coronavirus restriktioner, hvis det er nødvendigt

Selv om Nebraska er “ledes i den rigtige retning ” i form af corralling spredningen af coronavirus, Gov Pete Ricketts sagde torsdag, han er “holde i min playbook evnen til at stramme op restriktioner igen “, hvis det synes at være nødvendigt.

Nebraskans nødt til at fortsætte med at gøre deres del ved at overholde sociale afstandtagen retningslinjer, herunder at opretholde mindst 6 meter fysisk adskillelse fra hinanden, vaske deres hænder ofte og iført en maske, når de går til en butik eller deltage i offentlig kontakt, guvernøren sagde.

“Hvis vi fortsætter med at gøre fremskridt,” Ricketts sagde, “vi kan fortsætte med at løsne restriktioner ” og begynde at vende tilbage til et mere normalt liv.

Dr. Gary Anthone, statens chief medical officer, sluttede sig til den forsigtige, men generelt optimistisk, vurdering under en vidtrækkende nyhedskonference på Capitol.

“Jeg ser de tendenser nu, uden for Douglas County, at være så stabil som de nogensinde har været,” sagde han.

Douglas County fortsætter med at være “vores primære fokus ” nu, Anthone sagde, men selv i Omaha-området “tingene bliver mere stabile “baseret på hospitalsdata, herunder en reduktion i antallet af patienter, der har brug for ventilatorer

I mellemtiden, Anthone sagde, at han er begyndt “arbejder på en plan nu for at starte en genåbning fase for nogle af de langsigtede plejefaciliteter ” i staten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.