Pfizer adalah lebih: Dnipro telah menetapkan vaksinasi rekod kerana zon “merah” (video)

Hari ini, dengan latar belakang fakta bahwa kawasan telah jatuh ke dalam “zona merah” untuk penyakit, kadar vaksinasi telah meningkat. 9500 orang-orang telah disuntik pada hari isnin, yang adalah beberapa rekod untuk bandar.

Pengarah Jabatan Kesihatan Andrei Babsky menulis tentang ini di Facebook.

Di salah satu kota poliklinik — No. 5 di kediaman kompleks “Parus”, Pfizer vaksin berlari keluar, CoronaVac masih ada — laporan saksi mata.

 

Di bandar, tiga vaksin vaksin dengan Pfizer, CoronaVac, aplikasi mudah alih dalam selusin pusat vaksinasi dan poliklinik. Orang-orang yang berdiri di garis untuk menyelesaikan tentu imunisasi atau menerima dosis pertama.

Sebelum ini, Telegraph menulis bahawa sejak 18 oktober, telah ada lima wilayah dalam “zona merah” untuk penyakit dalam Ukraine. Dalam Kherson, Dnepropetrovsk, Odessa, Zaporozhye dan wilayah Odessa, banyak perkara-perkara biasa — melawat restoran, film atau menggunakan antar pengangkutan tersedia dengan sijil vaksinasi.

Pekerja institusi juga akan memerlukan mereka untuk terus bekerja. Ukraine rancangan untuk mengembangkan senarai profesi dengan wajib imunisasi dari COVID-19 tiga kali.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *