Kæledyrsvenlige hoteller, du måske ikke har hørt om

Kun én ting gør overskriften ud på en biltur bedre – at bringe din elskede kæledyr sammen! Selvfølgelig skal du bruge et kæledyrsvenligt sted at bo undervejs. Du kan bare bestille dine samme gamle, afprøvede og sande steder . . . eller, du kan gøre det til et sandt eventyr og prøve noget nyt! Hoteller er i stigende grad indbydende kæledyr gæster i disse dage, og der er masser af muligheder at vælge imellem – – hvoraf nogle du måske aldrig har hørt om!

Her er vores fire foretrukne nyere kæledyrsvenlige hotelkæder, valgt for deres fleksible kæledyrspolitikker, lave kæledyrsgebyrer og/eller ekstra faciliteter.

Baldakin af Hilton
Canopy Hotels by Hilton tilbyder den eksklusive, personlige oplevelse af et boutique-hotel med ekstra lokal flair, der gør hvert sted unikt. Canopy tilbyder masser af ekstramateriale, der gør det til et afslappende og luksuriøst sted at bo. Oven i det, hele Canopy kæde er kæledyr venlige, og klar og villig til at forkæle dit kæledyr så meget, hvis ikke mere end du gør! Canopy’s kæledyr gebyrer kan ikke refunderes, men rimeligt, da de ikke vil overstige $ 50. Menneskelige gæster er velkomne til at medbringe to pooch-rejsende. Hvis du planlægger at medbringe en stor hund, skal du sørge for at sikre godkendelse fra hotellet i forvejen.

Canopy’s fantastiske “Paws in the Neighborhood” kæledyr program tilbyder lodne gæster en tilpasset velkomstpakke. Kits omfatter en cinch taske, alle naturlige godbidder, et overdådigt legetøj, vovse affaldsposer og en guide til områdets bedste hundevenlige butikker, parker og turiststeder. Steder. Hotellet tilbyder en behagelig og hyggelig vovse seng til hver pooch, samt dækkeservietter, mad og vand retter, og dørbøjler til at lade vedligeholdelse og andre gæster ved, at en “firbenet æresgæst” er på værelset.

SureStay af Best Western
Best Western er kendt for komfort, kvalitet og værdi, og dens SureStay kæde – Best Western’s økonomi mulighed – er ingen undtagelse. SureStay hoteller tilbyder gode faciliteter, såsom moderne, velindrettede værelser; lækker gratis morgenmad; værdifulde loyalitetsprogrammer, og kæledyr venlige politikker på alle steder!

Når det kommer til gæster af den lodne sort, ruller SureStay den røde løber ud. Kæden kan prale af en lave pet honorar i $10 per pet, per nat nemlig lige to hunde, eller to katte. Samtlige ejendomme har et let tilgængeligt grønt område bag hotellet, hvor kæledyr kan lege og gå potte. Og alle SureStay’s kæledyrsvenlige værelser ligger i stueetagen, hvilket gør dem bekvemme til udendørs adgang og til lastning og losning af kæledyr og kæledyrsudstyr i biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.