Jeg Juice derhjemme hver dag, og disse 7 produkter fra Amazon gør det meget lettere

Du kan kalde mig en juice ekspert – jeg laver mine egne drinks i komfort i mit køkken hver dag. Det er en sjov og nem måde at inkludere flere frugter og grøntsager i din kost, og nogle siger, at det endda fremmer vægttab, når det gøres ordentligt. Hvis du ønsker at juice derhjemme også, men ved ikke engang, hvor du skal begynde, har jeg oprettet en shopping guide til alle de væsentlige du har brug for at komme i gang. Disse produkter gør processen til en leg – tjek dem ud!

Sørg for, at du får det rigtige beløb
For at sikre, at jeg får mindst en solid kop, jeg drikker ud af denne Dezine Mix-N-Measure Glass Measuring Cup ($ 14), når jeg er hjemme. Jeg kan hælde i præcis, hvor meget jeg ønsker.

At drikke det op
Disse Yihong rustfrit stål Metal Straws ($ 6, oprindeligt $ 8, for et sæt af otte) er fantastisk til miljøet, plus guld finish er sød. Jeg plejer gerne nipper til saft ud af sugerør, så disse er gode at have på hånden.

At tage på farten
Når jeg ønsker at tage min saft til arbejde eller på farten, jeg bruger disse handy 16 Oz Tomme Plastic Juice flasker med låg ($ 19, sæt med 12). Det gør det så nemt at bære drikkevarer rundt. Plus, de forbliver friske i køleskabet, når jeg sparer drikkevarer til senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.