Jeg er diætist, og jeg har altid æg i mit køleskab – Her er hvorfor

Popsugar Fitness Meal Prep Hvorfor jeg altid holde æg i mit køleskab som diætist
Jeg er diætist, og jeg har altid æg i mit køleskab – Her er hvorfor
Forfatter billede af Lauren Manaker
6. maj 2020
af LAUREN MANAKER
227 aktier
tmp_tjweES_e2e1f5b5f80d4bf5_six-brun-æg-med-bakke-2959303.jpg

Når folk finder ud af, at jeg er en registreret diætist-ernæringsekspert, mange antager, at jeg elsker at købmand og lave mad. Selv om jeg ville ønske, at dette var tilfældet, kunne det ikke være længere fra sandheden. Mit arbejde er centreret om ernæring, men jeg er også en mor og er konstant jonglering ting i mit liv. Det sidste, jeg ønsker at gøre, er at gøre hyppige ture til købmand eller tilbringe timer i køkkenet.

Min indkøbsliste kan variere fra uge til uge, men en vare, der altid finder en plads i mit køleskab er æg. Brune skaller, hvide skaller, økologisk, eller på anden måde – så længe de ikke er revnet, er de nærende æg kommer hjem med mig. Her er hvorfor.

1. Æg har en lang holdbarhed
Når du har brug for at begrænse ture til købmanden, æg er et must – de er en høj kvalitet protein, og de sidste. Rå hele æg i deres shell vil holde uden at miste kvalitet i op til fem uger efter pakken dato, hvis de er gemt sikkert i køleskabet, ifølge American Egg Board.

Videoafspilleren indlæses. Dette er et modal vindue. Der blev ikke fundet nogen kompatibel kilde til dette medie.
Du kan også hårdkogte et parti æg til hurtig grab-and-go snacks og til at indarbejde i måltider hele ugen. Når kogt, hårdkogte æg er sikkert at spise i op til en uge, når de opbevares i køleskabet. Når skrællet, er de bedst spises samme dag.

Hvis planerne ændres, og du indser, at du ikke vil være i stand til at pløje gennem de æg, du har købt inden for tre uger efter at bringe dem hjem, kan du også fryse dem. Knæk og slå æggene, indtil blandet, hæld dem i frysebeholdere, forsegle beholderne stramt, mærke med antallet af æg og datoen, og derefter placere dem i fryseren. Du kan fryse dem på denne måde i op til et år. Når du er klar til at bruge dem, skal du blot optø æggene i køleskabet og erstatte 3 spsk optøet æg til 1 stort frisk æg.

2. Æg er næringsstof kraftcentre
For kun 70 kalorier hver, æg er en god eller glimrende kilde til otte essentielle næringsstoffer. Et stort æg indeholder omkring seks gram protein. Æg betragtes som en meget høj kvalitet kilde til protein, og de er unikke i, at de er også en af de bedste fødekilder til cholin.

Det anslås, at 90 procent af amerikanerne ikke opfylder de anbefalede indtag af dette vigtige næringsstof. Cholin spiller en vigtig rolle i udviklingen af hjernen under graviditet, Det kan bidrage til at reducere risikoen for kognitiv tilbagegang senere i livet, og det hjælper forhindrer fedt ophobning i leveren. Ligegyldigt hvilken fase af livet du er i, cholin er et vigtigt næringsstof at forbruge, og spise æggeblommer vil hjælpe dig med at opfylde de anbefalede indtag.

Andre næringsstoffer som B-vitaminer, jod, lutein, zeaxanthin, og D-vitamin findes også naturligt i æg – tænk på dem som en lækker spiselig multivitamin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.