Fransk jakke til efteråret 2023 og mode nyheder af sæsonen

Fransk er ikke gået af mode i mange år. Damer vælger denne manicure mulighed hver sæson. Efteråret 2023 har forberedt stilfulde nyheder til alle fashionistas i verden. Tendenserne omfattede tematiske tegninger, rhinestones, glitter og seje teknikker.

STILFULD EFTERÅR JAKKE TIL KORTE NEGLE
Korte negle er en universel mulighed, der passer til enhver pige. Jakken ser godt ud i denne længde. Med dette design kan du sikkert gå på arbejde, til biografen og endda til gymnastiksalen. Tilføj noget indretning om efteråret for at gøre din franske manikyr lysere. Så dine penne vil se meget mere attraktivt ud.

Asymmetri
I efteråret 2023 vil denne designmulighed indtage en førende position på listen over modetrends. På neglene tegner de en strimmel, der ligner en havbølge. Den kan placeres både i bunden af neglen og på spidsen, og som dekoration skal du bruge folie, sten, rhinestones, scotch tape eller tilføje tegninger.

Cirkulær
De varme nye ting i sæsonen inkluderer en cirkulær jakke. Det er valgt af de mest stilfulde damer, der ønsker at tiltrække opmærksomhed for sig selv. Designet er baseret på anvendelse af neglelak, mønster og rhinestones rundt om hele omkredsen. Det vil være vigtigt at tilføje ukomplicerede mønstre eller guldfolie.

Trekantet
Takket være det trekantede design kan du få en usædvanlig og kreativ version af en fransk manicure. Det er velegnet til dristige damer, der kan lide eksperimenter. Prøv at tilføje rhinestones og kombinere lyse farver. Med dette negle design vil du helt sikkert ikke blive efterladt uden opmærksomhed.

Fine linjer
Denne version af jakken ser meget pæn og blid ud. Han foretrækkes af elskere af minimalisme. Mesterens fine linjer anvendes normalt med hånden med en børste, men du kan bruge scotch tape. Designet er velegnet til damer i alle aldre. Det vælges i stigende grad til efteråret af studerende, skolepiger og kontorarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.