En diætist forklarer, hvorfor Meal Prepping Snacks er så vigtigt – Plus, 5 sunde favoritter

Måltid prep er ikke bare en enorm cost-saver, kan det frigøre masser af tid, også. (Efter alt, der ønsker at lave mad hver nat?) Og uanset om du allerede har fået ind i rutinen med at planlægge dine måltider for den kommende uge, er du sandsynligvis ikke måltid prepping dine snacks endnu – og du bør være.

“Meal prepping snacks hjælper dig ikke spise for meget eller ender famished ved måltiderne, får dig til at spise mere, end du normalt ville,” Colleen Christensen, RDN, fortalte POPSUGAR. “Ved at have snacks på klar, er du forhindrer dig selv i at få alt for sulten, mens nærende din krop med fødevarer, der føler sig godt .” Den bedste del? At lave snacks på forhånd er lige så nemt som at forberede en uges måltider – endnu nemmere, fordi du kan lave en eller to snacks til at genbruge hele ugen. Prøv at lave et par af hendes go-to snacks her!

Kiks og hytteost
Kombinationen af protein og kulhydrater hjælper dig med at holde fuld mellem måltiderne, og prep kunne ikke være nemmere. Bare pre-portion kiks i genanvendelige baggies og hytteost i en lille beholder til en bid, du kan bringe med dig overalt. Og vær ikke bange for at være kreativ: swap kiks til ris chips eller pynte din spredning med spinat eller andre veggies til at pakke i mere smag og næringsstoffer. Her er et trick for at holde dine greens friske hele ugen lang.

Protein-pakket chokolade Bliss Bolde
På bare fem minutter, kan du få en snack, der vil komme i kobling til at bremse en eftermiddag sød tand. Kombiner datoer, mandelmel, proteinpulver, usødet kakaopulver og vand i en foodprocessor. Fold derefter i puffed ris korn til en rig, sprød snack, der er fyldt med sunde fedtstoffer.

Hårdkogte æg
“Hver uge laver jeg et stort parti hårdkogte æg i min Instant Pot,” sagde Christensen. “Så vil jeg få fat i en anden bærbar element til at gå med det, som et æble.” Dress dine æg op med nogen krydderier, du gerne vil. (Hendes favorit er alt, men Bagel krydderier fra Trader Joe’s.) Og hvis du ikke har en Instant Pot, ikke noget problem – du kan gøre æggene på din stovetop, også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.