En buzzy social klub for kvinder er nu i oprør

The Wing, en coworking samfund og social klub, regninger sig selv som en slags feministisk utopi, der er “designet til kvinder i alle definitioner.” Men den næsten fire-årige start er til tider blevet beskyldt for at falde kort på denne mission, med påstande om racistiske hændelser og mishandling af nogle af sine medlemmer og arbejdstagere.

Nu, som nationen mere bredt konfronterer ulighed og social retfærdighed, medstifter Audrey Gelman er trådt tilbage som administrerende direktør for opstart på torsdag.

“The Wing er fortsat en vigtig ressource for tusindvis af kvinder navigere deres vej til succes,” selskabet sagde i en erklæring om Gelman’s afgang. “Men øjeblikket opfordrer til en nytænkning af, hvordan vi opfylder deres behov bevæger sig fremad og for nye lederskab, der kan guide The Wing ind i fremtiden.”

Flytningen kommer på et tidspunkt, hvor The Wing’s forretning, som omfatter en halv snes steder, er blevet ramt af pandemien som flere mennesker er tvunget til at arbejde og socialisere fjernt. Dens fysiske drift er midlertidigt lukket, og virksomheden, som har rejst omkring 117 millioner dollars, for nylig undergik fyringer.

Men inde, er medarbejdere insisterer på, at selskabet skal gøre meget mere for at leve af sin erklærede mission og organiserer en virtuel walkout begynder torsdag “i solidaritet med så mange af vores kolleger – fortid, nutid, og især de sorte og brune mennesker, uden hvem The Wing ikke ville eksistere,” ifølge en erklæring fra de organiserende medarbejdere sendt til CNN Business.

Det er uklart, om udvandringen fortsætter efter torsdag.

“Audrey Gelmans fratræden som administrerende direktør for fløjen er ikke nok. De systemiske problemer på The Wing strækker sig ud over en person,” læse erklæringen.”Vi er frustrerede og bedrøvede over den inkompetence og manglende ansvarlighed demonstreret igen og igen af The Wing’s ledelse.”

På torsdag, The Wing’s brand direktør, Alex Covington, tweeted om walkout, med et indlæg, der lyder: “Simply put, The Wing ikke praksis intersektionelle feminisme, at det prædiker til resten af verden .”

Fløjen reagerede ikke umiddelbart på anmodningen om en kommentar til udvandringen.

I slutningen af februar skrev Gelman en op-ed, med titlen “Hvor jeg fik det galt,” skitserer fejl virksomheden har gjort i ikke at opbygge en fuldt inklusiv og anti-racistisk virksomhed. “Vores ønske om at opbygge en inkluderende, mission-drevet kultur, mens skalering en succesfuld virksomhed er en kompleks balance, at jeg hele tiden finde ud af at navigere,” skrev hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.