Disse er de ultimative dovne pige måltid Prep Essentials

I et forsøg på at være venligere til både min krop og min bankkonto, jeg forsøger at begynde at bringe min frokost til arbejde, hvilket betyder, at jeg er nødt til at måltid prep. Før jeg selv havde tid til at tænke over det, henvendte jeg mig til Amazon, hvor jeg fandt disse 12 måltid prep essentials, så selv de laziest af kokke (aka mig) kan forlade deres undskyldninger i 2018.

Opbevaring af opvaskemaskine
Føl dig godt om miljøet, og nemt pakke dine frokoster i disse perfekt proportioneret 5-Pack Glass Meal Prep Containere ($ 26, oprindeligt $ 30).

Til heavy-duty prep
Med disse EZ Prepa 20 Pack 32oz 3 Rum Meal Prep Containere med låg ($ 18), kan du prep en familie af fire’s frokoster i en uge! Så hvis du forbereder dig på en eller to, løber du aldrig tør for ren Tupperware.

Alsidige målekopper
Når du er måltid prepping, måling af dine portioner er afgørende. Vi kan godt lide denne Pyrex 4-Piece Glass Measuring Cup Set ($ 36), fordi det virker med så mange ingredienser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.