Den sunde “Dessert ” Der hjalp mig endelig Kick Min After-Dinner Sugar Cravings

Popsugar Fitness sund kost Tips Hvordan jeg brød vane med at spise Dessert Hver nat
Den sunde “Dessert ” Der hjalp mig endelig Kick Min After-Dinner Sugar Cravings
Forfatter billede af Kacie Main
14. maj 2020 (14. maj 2020)
af KACIE MAIN
160 aktier
USA, Staten New York, New York City, Brooklyn

Jeg har en alvorlig sød tand. På trods af at være lidt af en sundhedsmøtrik, når min sukkerafhængighed sparker ind, er der ingen stoppe det. Jeg kan gå hele dagen nyder sunde, rene, økologiske måltider, kun til toppen af det med en alt for mange cupcakes. Okay, fint, tre for mange. Nogle gange kan jeg holde cravings i skak, men for nylig fandt jeg mig selv overdrive det oftere end ikke.

En del af problemet er, at min partner også har en sød tand, og det er ikke altid i sync med mine. På en given nat, chancerne er temmelig høj, at en af os er villige til at løbe ud for at få en efter-middag behandle. Handlen derefter forsøder for mig den følgende dag, da han forlader for at arbejde på brandvæsenet, forlader mig alene hjemme med dessert rester i 48 timer. Det er én ting at have viljestyrke til ikke at købe sukker-fyldte godbidder, men det er næsten umuligt at modstå at spise dem, når de håner dig fra køkkenet.

Og uden at fejle, hver gang jeg polere ud cheesecake eller kasse med cookies, jeg føler mig skyldig og fysisk betale for det i dagevis – nogle gange endda uger – senere. Min hud bryder normalt ud, mit humør bliver lidt sydpå, og jeg sværger det gør min menstruation kramper værre.

Jeg endelig besluttede, at det var tid til at sætte en stopper for dessert-mani – og kende min alt-eller-intet natur gør godt med en mere struktureret udfordring, jeg valgte at gøre en ren pause, lovede at opgive alle slik i 40 dage. I starten var det ikke så slemt. Sure, disse sukker cravings kom på stærk, men min viljestyrke fundet trøst i de meget klare regler. For de første par uger, var jeg langt foran min sukker afhængighed.

Efter de 40 dage var op, og jeg kunne vende tilbage til at spise slik, fandt jeg faktisk foretrak bær og jordnøddesmør.
Dette er et modal vindue. Der blev ikke fundet nogen kompatibel kilde til dette medie.
Men så mentalt begyndte jeg at trætte, og min dessert cravings var lige på mine hæle, bare venter på mig at finde en vis begrundelse for, hvorfor det var OK at holde op tidligt. Snarere end at mislykkes den udfordring, jeg prøvede en sund erstatning. Jeg sætter et par skefulde jordnøddesmør i en glasbeholder, opvarmet det op i ovnen, så omrørt i blåbær og jordbær. Det var lækkert! Og fordi bær er lav på glykæmisk indeks, og jordnøddesmør (i moderate mængder) er en stor kilde til sunde fedtstoffer, det var så meget sundere. Plus, jeg elsker jordnøddesmør.

Efter de 40 dage var op, og jeg kunne vende tilbage til at spise slik, det mærkeligste skete. Jeg fandt jeg faktisk foretrak bær og jordnøddesmør. Da min kæreste kom hjem med en cheesecake fra Trader Joe’s (en af vores go-to desserter), havde jeg et stykke. Efter alt, er jeg ikke forsøger at helt nægte mig selv en lejlighedsvis overbærenhed – jeg er simpelthen på udkig efter en sund balance. Mærkeligt nok, jeg befandt mig ikke nyder cheesecake så meget som jeg huskede. Det syntes ikke at have så meget smag som min nyfundne go-to dessert. Og da han tog til brandstationen dagen efter, sad ostekagen i køleskabet uberørt, indtil han kom hjem. Det er en første i vores husstand!

Jeg spiser ikke bær og jordnøddesmør hver aften, og jeg vil lejlighedsvis stadig købe en sukkerfyldt dessert. Men jeg har endelig fundet balance, og jeg er stadig i stand til at behandle mig selv efter middagen, minus udbrud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.