9 Almindelige bivirkninger af intermitterende fastende og hvordan man skal håndtere dem

Du er klar til at give det en chance, men du skal være opmærksom på nogle ikke-så-awesome bivirkninger, som du sandsynligvis vil opleve i begyndelsen. POPSUGAR fanget op med Stephanie Ferrari, en registreret diætist, der sagde, “Tænk over det på denne måde – folk ikke går fra sofa kartoffel til triatleten natten over. Din krop har brug for tid til at akklimatisere sig til ekstreme ændringer. Så du kommer til at opleve nogle bivirkninger, når du pludselig stoppe med at spise i lange perioder.” Disse kan være uudholdelig i begyndelsen, men så længe du ved, hvordan man skal håndtere dem, vil du være i stand til at holde sig til HVIS og høste alle fordelene.

Før du starter en ny kost plan, herunder intermitterende fastende, Sørg for at tjekke ind med din læge først.

Dette er et modal vindue. Der blev ikke fundet nogen kompatibel kilde til dette medie.
1. Sult
Når du er vant til at spise fem til seks gange om dagen, din krop kommer til at forvente mad på bestemte tidspunkter. Stephanie sagde, “Hormonet ghrelin er ansvarlig for at få os til at føle sig sulten. Det typisk toppe ved morgenmad, frokost og middag tid og er delvist reguleret af fødeindtagelse. Når du først begynder at faste, ghrelin niveauer vil fortsætte med at toppe, og du vil føle sig sulten.” I første omgang vil det tage alvorlige viljestyrke. Dag tre til fem kan føle det værste, men der vil komme et tidspunkt, hvor du når begyndelsen af din spise vindue, og du ikke engang føler sig sulten!

Dr. Luiza Petre, en ernærings-og vægttab specialist og bord-certificeret kardiolog, foreslår bekæmpelse af sult i den første uge eller to ved at drikke tonsvis af vand til at holde din mave fuld, hjælpe dig med at føle sig mere opmærksom, og hjælpe mætte, at vane med at skulle sætte noget i munden. Inden for 30 minutter efter at vågne op, pund mindst 12 ounce. Hvis du føler en pang af sult, drikke en anden 12 ounce eller mere. En ting intermitterende fastende vil lære dig, er, at hvad du troede var sult var sandsynligvis tørst eller kedsomhed.

Drikke sort kaffe og te kan også bremse sult. Også få nok søvn, holde travlt, og undgå anstrengende træning i de første par uger, da det kan øge sult. Spise nok dagen før og få din fylde af kulhydrater, sunde fedtstoffer, og protein er også nøglen til at forebygge sult.

2. Cravings
Stephanie sagde, “Hvis jeg fortalte dig, at du ikke kunne spise vandmelon nogensinde igen, chancerne er, alt hvad du ønsker at gøre, er at spise en skive vandmelon. Under intermitterende faste, du går ekstra lange perioder uden at spise. Så chancerne er, vil du kun være i stand til at tænke på at spise. Det er, når cravings spark i. Du vil også opdage, at du er mere tilbøjelige til at tørster slik og / eller raffinerede kulhydrater, fordi din krop er på udkig efter, at glukose hit.”

Gør hvad du kan for ikke at tænke på mad, og sørg for at forkæle lidt under din fodring vindue, så du har chancen for at tilfredsstille disse cravings.

3. Hovedpine
Som din krop er at vænne sig til denne nye spise tidsplan, kedelig hovedpine, der kommer og går er temmelig almindelige. POPSUGAR fanget op med Edward Vasquez, der har en intermitterende fastende YouTube-kanal kaldet Fledge Fitness, som tilbyder information, tips og inspiration til IF. Han sagde dehydrering kan være en faktor, så sørg for at du drikker tonsvis af vand under både din faste og fodring vinduer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.